Παρουσία πολλών στελεχών και φίλων της Ν.Δ., έγινε η τακτική συνεδρίαση Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

«Οι αγώνες έφεραν θετικά αποτελέσματα στις περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές».

Στην εκ νέου υποψηφιότητά του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της οργάνωσης κ. Χρ. Γαβράς.

Τα θετικά αποτελέσματα που είχαν οι αγώνες  της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) Ηλείας, όσον αφορά τις περιφερειακές αλλά και βουλευτικές εκλογές, επισημάνθηκαν στην κομματική συνεδρίαση της πολιτικής οργάνωσης του Νομού, που έγινε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στα νέα γραφεία της Ν.Δ. στον Πύργο, υπό την προεδρεία του κ.Χρ.  Γαβρά.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης, που έγινε με τη λήψη των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων, κυριάρχησαν οι επερχόμενες οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο αναπλ. Γραμματέας οργανωτικού κ.Νικόλαος Γιαννούρης,  η συντονίστρια των οργανώσεων Δυτικής Ελλάδας   κ. Μαρία Πλώτα ,η πολιτευτής κ. Μαριάννα Σταθοπούλου  , τοπικά στελέχη και πολλοί φίλοι  του κόμματος.

Αρχικά ο κ. Γαβράς, αφού  δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Ηλείας, ευχαρίστησε όλα τα μέλη  για τη βοήθεια και τη στήριξη που προσέφεραν  κατά τη διάρκεια της θητείας του στο «τιμόνι» της οργάνωσης, επισημαίνοντας πως προέκυψαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ακόμα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας τόνισε πως «όλοι μαζί ξεκινάμε πάλι σαν ομάδα, με τη συμμετοχή και πολλών νέων ανθρώπων, προκειμένου να εργαστούμε από κοινού για το καλό του τόπου μας».

Ακολούθως το λόγο πήραν οι κ.κ. Γιαννούρης και Πλώτα , οι οποίοι αναφέρθηκαν σε οργανωτικά ζητήματα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

«Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες και μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτά μια ακόμη πρωτιά» επεσήμαναν.

Σημειώνεται ότι στο site του κόμματος nd.gr στην ενότητα «Εσωκομματικές Εκλογές» υπάρχει η εγκύκλιος των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

Οι υποψηφιότητες

Η εφορευτική επιτροπή θα δέχεται τις υποψηφιότητες όσον αφορά τη Δ.Ε.Ε.Π. και τις τοπικές οργανώσεις στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π.  (Μπιζανίου 9 και Μανωλοπούλου) στον Πύργο, από Τετάρτη 29  Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου,  κατά τις εξής ώρες:

-Τετάρτη και Πέμπτη 10 π.μ. με 1 3 το μεσημέρι και 18 με 21:00 μ.μ.

-Παρασκευή 10 π.μ.-13 και 17:00 με 19:00 μ.μ. όπου κλείνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων.

Δ.Ε.Ε.Π-ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ. ΗΛΕΙΑΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα