ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πατρών – Πύργου: Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του Γομοστού


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική Πατρών Πύργου στο ύψος του Γομοστού.

Σοκαρισμένοι κάτοικοι του χωριού, κάνουν λόγο για εκτροπή οχήματος, το οποίο φαίνεται να προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού και να κατέληξε σε χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα και ένας άλλος που βρίσκεται πεσμένος στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news το άτομο που πετάχτηκε στο οδόστρωμα είναι νεκρό. 

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέχουν ότι έφυγε τόσο πρόωρα ένας νέος άνθρωπος. Σοκαρισμένοι, βρέθηκαν εκεί, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 24χρονος. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της μεγάλης στροφής της εθνικής οδού στο ύψος του Γομοστού, σημείο που θεωρείται από τα πιο επικίνδυνα της Πατρών Πύργου λόγω της μεγάλης κλίσης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, για άνγωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή. Το αυτοκίνητο κατέληξε ανάποδα λίγο έξω από το δρόμο. Ο νεαρός σχεδόν εκσφνδονίστηκε από το όχημα. Αμέσως έσπευσε το ΕΚΑΒ, όμως για τον έναν από τους δύο, ήταν ήδη αργά. Ο δεύτερος επιβάτης του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένοι και οι κάτοικοι του χωριού. Έχουν δει πολλά τα μάτια τους στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, ένα ακόμη τραγικό στοιχείο, είναι ότι στο σημείο που “έσβησε” ο 24χρονος, υπάρχει καντήλι που ανάβει για κάποια άλλη ψυχή που χάθηκε εκεί. Τα τροχαία πολλά από αυτά δυστυχώς θανατηφόρα, έχουν συμβεί στη μεγάλη στροφή αλλά και τη μεγάλη ευθεία της Πατρών – Πύργου στο ύψος του Γομοστού.

Τη θλιβερή πραγματικότητα, μαρτυρούν και τα πολλά καντήλια που βρίσκονται πάνω στην εθνική οδό. Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη να ανακατασκευαστεί ο εθνικός αυτοκινητόδρομος, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα… για να μη βλέπουμε καντήλια να σιγοκαίνε στη μνήμη ανθρώπων…που “έσβησαν” στην άσφαλτο.

tempo24.news