Παύει να υφίσταται ο «Πυρσός»-Δραματικές εξελίξεις στον Πανηλειακό  

spot_img

Προτεινόμενα

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στον Πανηλειακό, καθώς η κίνηση «Πυρσός», μια κίνηση η οποία ουσιαστικά ανέλαβε τις τύχες της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια και κράτησε τον Πανηλειακό «ζωντανό», υπέβαλλε την παραίτησή της στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε στον Πύργο.

Μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι παύει να υφίσταται η κίνηση.

Η έλλειψη οικονομικών πόρων και ουσιαστικά η αδυναμία να καλυφθεί ένα εύλογο μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οδήγησαν τους ανθρώπους της κίνησης αυτής σε παραίτηση. Μάλιστα δικαιολόγησαν αυτή την κίνηση, αναφέροντας ότι αντί να διευρύνεται η κίνηση, συρρικνώνεται. Με άλλα λόγια και σε σχέση με όσους ξεκίνησαν πριν από 2 ½ χρόνια, έχουν απομείνει λιγότεροι, καθώς στο διάστημα αυτό υπήρξαν αποχωρήσεις.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν επαφές με παράγοντες και επαγγελματίες της περιοχής, μεμονωμένα και όχι με τη μορφή που είχε μέχρι τώρα η κίνηση «Πυρσός». Στόχος θα είναι να εξασφαλιστεί ένα μέρος του προϋπολογισμού και φυσικά, με μια δραστική μείωση σε  σχέση με πέρυσι, να μπορέσει ο Πανηλειακός να κατέβει στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Προτεραιότητα θα είναι να στελεχωθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή της Ηλείας (μάλιστα συζητείται και το ενδεχόμενο πρόσληψης Ηλείου προπονητή, χωρίς να έχει αποφασιστεί κάτι συγκεκριμένα). Όλα αυτά βεβαίως για να υλοποιηθούν, να λάβουν σάρκα και οστά, θα πρέπει να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα χρήματα, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα το σχεδιασμό της.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα