ΗΛΕΙΑ OIKONOMIA ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πεδίο αντιπαράθεσης… το υποκατάστημα της Πειραιώς στην Ανδραβίδα!

  • 10
    Shares

Σε πεδίο… αντιπαράθεσης μετατράπηκε το πρώτο, ουσιαστικά, μεγάλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης και οι φορείς της περιοχής, που δεν είναι άλλο από το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ανδραβίδα, στις 15 Οκτώβρη.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο της Ανδραβίδας με τη συμμετοχή του δημάρχου κ. Γιάννη Λέντζα, του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, χωρίς ωστόσο… να κληθεί δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μάλιστα… από την Ανδραβίδα.

«Κε Δήμαρχε, στο πρώτο μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε αποδείχθη ότι είστε κατώτερος των περιστάσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων στην σκληρή του απάντηση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Διονύσιος Μάλλιαρης επισημαίνοντας ωστόσο «Παρόλα αυτά, τόσον εγώ προσωπικά όσο και η παράταξή μας, η Δύναμη Ευθύνης, θα σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας πασχίζοντας για την επίλυση των προβλημάτων τους. Θα συνδράμουμε κάθε προσπάθειά σας που θα συμβάλει στην ανύψωση του τόπου μας. Στην βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Μα πάνω απ όλα θα προασπίσουμε και θα προστατεύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα της σύσκεψης, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας τόνισε ότι τις επόμενες μέρες συνάντηση στην Αθήνα με ανώτατα στελέχη της τράπεζας Πειραιώς, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί την Ανδραβίδα στέλεχος της Διοίκησης της τράπεζας, για να ενημερωθεί από τους φορείς, τους κατοίκους της περιοχής και τη Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο, ένα «σενάριο» το οποίο παραμένει ανοιχτό και βρίσκεται ακόμα σε στάδιο συζητήσεων, είναι αυτό της λειτουργίας υποκαταστήματος της Eurobank στην Ανδραβίδα.

Όπως και να έχει, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν  και οι όποιες επαφές και συζητήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα.


  • 10
    Shares