ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελόπιο-Αίας 0-4: Έκανε το καθήκον του…

  • 27
    Shares

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Αίας, κατέβαλλε με 4-0 στο Πελόπιο τον τοπικό Πέλοπα και συνέχισε με νίκη την προσπάθειά του για κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Ο Αίας δεν είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Πέλοπα, ο οποίος «επιστράτευσε» τον βετεράνο τερματοφύλακα Νίκο Χρυσικόπουλο, δεδομένου ότι οι σχέσεις της ομάδας με τον Ηρακλή Αθανασόπουλο βρίσκονται σε οριακό σημείο και είναι άγνωστο πως θα εξελιχθούν. Στο 3΄ο Σταθάτος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 8΄ ο Παπαχριστόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από το κέντρο και έφτασε στην αντίπαλη εστία, πλασάροντας εύστοχα για να κάνει το 0-2. Στο  50΄ ο Τσακοπιάκος με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από κόρνερ, έγραψε το 0-3. Στο 60΄ ο Μονόλιθος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Πελόπιο: Χρυσικόπουλος, Δρουβιώτης, Χριστόπουλος (46΄ Μήλιος), Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Σταϊκόπουλος, Μπίρμπας, Σπυρόπουλος, Η. Κακόγιαννος, Κολοτούρος.

Αίας: Κουρλός (60΄ Μανουσιάδης), Χριστοφοράτος, Γεωργόπουλος (60΄ Καράμπελας), Παπαχριστόπουλος, Αρβανίτης (46΄ Γιαννακόπουλος), Τσακοπιάκος (70΄ Τσαγρής), Σταθάτος, Γκίνης, Μονόλιθος, Χατζηαράπης, Μπατζακόπουλος.


  • 27
    Shares