ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελόπιο -Ηλειακός Β. 1-1: «Κλαίνε» κι οι δυο!

  • 24
    Shares

Κανέναν από τους δυο βόλεψε η σημερινή ισοπαλία στο Πελόπιο. Οι μεν Ολύμπιοι βλέποντας άλλη μια εντός έδρας ευκαιρία τους για βαθμολογική ανάσα να πηγαίνει χαμένη, οι δε Βαρθολομαίοι να μην μπορούν ακόμα μια φορά να κερδίσουν ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη και η θέση τους να παραμένει δυσχερής. Το παιχνίδι της ερχόμενης βδομάδας στο Βαρθολομιό, απέναντι στον Πέλοπα Πύργου, αποκτάει πλέον ια την ομάδα του Ηλειακού χαρακτήρα «τελικού».

Μέχρι το 78΄, ο Ηλειακός κρατούσε τη νίκη, αλλά ο Τζάρο είχε αντίθετη άποψη. Γρήγορη εναλλαγή της φάσης και με την άμυνα του Ηλειακού ανοργάνωτη, ο παίκτης του Πέλοπα νίκησε τον Βύτανο για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ηλειακός, προηγήθηκε στο 40΄με πλασέ του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες  το οποίο δεν έμελλε να αναδείξει νικητή.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Μπίρμπας, Χριστόπουλος, Καρβουνιάρης, Βουρλούμης, Κατσώλης, Μπακόπουλος (60’ Κολοτούρος), Τζάρο, Χριστόπουλος Γ. (55’ Π. Κακόγιαννος), Μήλιος (70’ Ηλιόπουλος), Ηλ.Κακόγιανος.

Ηλειακός: Βύτανος, Μαργαρώνης Α. (55’ Κατσίγιαννος), Μαργαρώνης Σπ., Ράπτης, Πανόπουλος, Τσουκαλάς Δ., Κότσιφας, Παπαδόπουλος (80’ Ρουμελιώτης), Ραυτόπουλος, Τσουκαλάς Π., Μαρίνοφ (50’ Τσιράκης-80’ Μπίλιας).


  • 24
    Shares