ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελόπιο-Πέλοπας 0-0: Μοιρασιά με σοβαρό τραυματισμό Αθανασόπουλου

  • 24
    Shares

Ισοπαλία χωρίς τέρματα είχαμε στο Πελόπιο, στο παιχνίδι ανάμεσα στον τοπικό Πέλοπα και τον συνονόματο του Πύργου. ‘Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, το οποίο όμως σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αθανασόπουλου, ο οποίος υπέστη εξάρτημα του αριστερού αγκώνα, που μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης, ακόμα για 3-4 μήνες. 

Σε  μια πτώση του στο χορτάρι, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει, φεύγοντας κατευθείαν για το νοσοκομείο. Παιχνίδι τακτικής, με πολλή προσοχή στις άμυνες, στο πρώτο του μέρος ο Μπαχούρος από πλευράς φιλοξενούμενων στο 20’ δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Αθανασόπουλο. Στο 30’ για την ομάδα του Πελοπίου, ο Ζαφείρης πλάσαρε μέσα από την περιοχή, αλλά αντέδρασε ο Μικελόπουλος.  Στο 70’ ο Αγριδιώτης σούταρε άουτ και στο 90’ ο Μπακόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε κατ’΄ανάγκην γκολκίπερ, απομάκρυνε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Παπαδάτου.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος (38’ λ.τρ. Μπακόπουλος), Βουρλούμης, Μπίρμπας, Δρουβιώτης, Καρβουνιάρης, Κατσώλης, Ζαφείρης, Τζάρος (69’ Ψηλογιαννόπουλος), Αγγελόπουλος (46’ Αγριδιώτης), Στροφύλλας, Κακόγιανος (72’ Χριστόπουλος)

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Πότκα, Παπαγεωργίου, Πλατής Β. (81’ Βαρζελιώτης), Αστερόπουλος, Μακρής (72’ Παπαδάτος), Μπαχούρος (60’ Γεωργίου), Κανελλόπουλος, Δημητρόπουλος (86’ Λειβαδίτης), Δαβουρλής.


  • 24
    Shares