ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πελόπιο-Προοδευτική 1-2: Βίοι αντίθετοι…


Την παραμονή της στην Α1 κατηγορία για μια ακόμα χρονιά πέτυχε η Προοδευτική, η οποία μετά την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Βεβαίως σήμερα στο Πελόπιο, χρειάστηκε ο πορτέρο των γηπεδούχων να μην βρεθεί σε καλή μέρα, έτσι ώστε ένα προβάδισμα για την ομάδα του, να ανατραπεί και να ψαλιδιστούν οι όποιες ελπίδες είχε ο Πέλοπας να κυνηγήσει έστω και την ύστατη ώρα ένα παράθυρο ελπίδας μέσω των Πλέι Άουτ. Ο Πέλοπας προηγήθηκε στο 13΄με τον Ηλία Κακόγιαννο, έναν εξαιρετικό νεαρό κυνηγό, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό. Ο Βασίλης Παντελής έφερε την ανατροπή, με δυο προσωπικά τέρματα, στο 17΄και στο 32΄.  Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, η Προοδευτική, έκλεισε τους διαδρόμους και με την εμπειρία της μπόρεσε να κρατήσει αυτό το πολύτιμο 1-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Π. Κακόγιαννου στο 80΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πελόπιο: Αθανασόπουλος, Καρβουνιάρης, Ν. Χριστόπουλος, Μπίρμπας, Σταϊκόπουλος, Τζάρο, Κατσώλης, Μήλιος (55’ Γ. Χριστόπουλος), Ηλ. Κακόγιαννος, Π. Κακόγιαννος, Σπυρόπουλος.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Δ. Πατσούρας, Σωτηρόπουλος (85΄ Κρίγκος), Σάμαρης, Μπιτούνης, Μούζος, Ζ. Βαλογιάννης, Νικολετάκης, Κατσιμιτσίρης, Παντελής, Παναγιωτόπουλος.