ΗΛΕΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πενθεί ολόκληρη η Ηλεία για τον άδικο χαμό της 27χρονης Δώρας…(βίντεο)

  • 559
    Shares

Στο Τραγανό, εκεί που η 27χρονη Δώρα έστησε το σπιτικό της, μαζί με τον σύζυγό της Τάσο και ετοίμαζαν το παιδικό δωμάτιο, όπου ο ερχομός του πρώτου παιδιού τους θα ολοκλήρωνε την ευτυχία τους, ταξίδεψε η τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Για την περιπέτεια της 27χρονης Δώρας που «έσβησε» σήμερα το πρωί, 19 ημέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, μίλησε η οικογένειά της αλλά και άνθρωποι που την γνώριζαν και την αγαπούσαν. Άνθρωποι που μέχρι και σήμερα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν την τραγωδία που χτύπησε το νεαρό ζευγάρι στο ξεκίνημα της δημιουργίας της οικογένειάς τους.

«Την πήγα για γέννα και μου την έφεραν στην εντατική και είναι εγκεφαλικά νεκρή» είπε ο σύζυγος της Δώρας, Τάσος Καλογερόπουλος και συνέχισε: «Και τους ρωτάω, δηλαδή τι θα πω εγώ αύριο, μεθαύριο στο παιδί; Η γυναίκα μου πως πέθανε; Δεν πρέπει να έχω μια απάντηση γι’ αυτό το θέμα; Είμαστε πέντε μήνες παντρεμένοι και μαζί από το λύκειο. Είχαμε προγραμματίσει το καλοκαίρι να κάνουμε τον ορθόδοξο γάμο. Ήταν απολύτως υγιής, δούλευε μέχρι τον έβδομο μήνα».

Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε και η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η οποία τόνισε ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει κάτι για την υπόθεση της 27χρονης Δώρας να το καταθέσει με πάσα εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.


  • 559
    Shares