ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Πενταψήφιο” το ποσό που εγγυήθηκε ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος


Το γεγονός ότι ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος πήγε στη Γενική Συνέλευση με πλάνο, αλλά και αρκετή προεργασία, φάνηκε και στο σημείο όπου χρειάστηκε να μιλήσει για τα οικονομικά. Όπως χαρακτητιστικά ανέφερε, το ποσό το οποίο μπορεί να εγγυηθεί εκείνος ότι θα μπει στα ταμεία, δηλαδή τα χρήματα που θα βάλει αυτός, συν εκείνα τα οποία έχει εξασφαλίσει, είναι αριθμός… πενταψήφιος!

Η παραπάνω αποκάλυψη, δικαιολογεί και το γεγονός ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει χαράξει έναν φιλόδοξο προϋπολογισμό, ο οποίος αν μπορέσει να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα καταστήσει τον Αστέρα ικανό να διεκδικήσει τον τίτλο. Και λέμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν φτάνει μόνο να εξασφαλιστούν τα χρήματα, αλλά χρειάζεται να ξεκινήσει ο σχεδιασμός σε σημείο τέτοιο που θα υπάρχουν ακόμα αξιόλογοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές στην αγορά.

Στην προεργασία που έχει γίνει πάντως, έχουν ξεκινήσει και συνομιλίες με προπονητές και με ποδοσφαιριστές. Ήδη όπως φαίνεται, ο Γιώργος Λαγός έχει “κλειδώσει” για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία -αν και εφόσον πάντα προχωρήσει το πλάνο αυτό. Παράλληλα, ο Χριστοδουλόπουλος έχει σχεδόν συμφωνήσει με 3-4 παίκτες, με πρώτο τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Κουρλό, ο οποίος αποχώρησε από τον Αίαντα πρόσφατα.