Περιοδεία στις Σέρρες

spot_img

Προτεινόμενα

Την πόλη των  Σερρών επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Βαρουξής, ξεκινώντας  τις συναντήσεις του με τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης  κ.κ Θεολόγο ο οποίος τον υποδέχθηκε εγκάρδια , δηλώνοντας ότι είναι πολύ ελπιδοφόρο νέοι άνθρωποι  στην εποχή μας  να ασχολούνται με την πολιτική σε κεντρικό επίπεδο.

Στην συνέχεια ο υπ. ευρωβουλευτής  συναντήθηκε με τον πρόεδρο του  Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Σπυρόπουλο Παναγιώτη, ενώ ακολούθως  επισκέφθηκε και τον διευθύνοντα σύμβουλο της αναπτυξιακής εταιρίας Σερρών και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο κ. Καρυπίδη Δημήτρη.

Ο Λευτέρης Βαρουξής δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί και τον φίλο του και επιμελητηριακό  συνάδελφο, πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλα Χρήστο.

Ακολούθως  ο υπ. ευρωβουλευτής πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, ενώ  παρέθεσε και  συνέντευξη τύπου στα γραφεία της  ΝΌΔΕ Σερρών.

Ξεχωριστή για τον Πελοποννήσιο υπ. Ευρωβουλευτή αποτέλεσε η επίσκεψη του στον Σύλλογο Πελοποννησίων, όπου συζήτησε με συντοπίτές του οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται  μόνιμα στην πόλη  των  Σερρών.

Με αφορμή την διενέργεια των   φοιτητικών  εκλογών , ο Λευτέρης Βαρουξής δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί και στο ΑΤΕΙ Σερρών προκειμένου να συζητήσει με τους φοιτητές της ΔΑΠ και να τους συγχαρεί για των αγώνα τους. Τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ όσο και οι φοιτητές της ΔΑΠ υποδέχθηκαν τον υπ. Ευρωβουλευτή ως ένα νέο δικό τους  άνθρωπο που αποτελεί ελπίδα για την γενιά τους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα