Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022
22.9 C
Pýrgos

Περιστέρι και προϋπολογισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

spot_img

Ο προϋπολογισμός αλλά και οι μοναστηριακές διεκδικήσεις στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου, θέμα που πρώτο ανέδειξε το «Ilia.news» αναμένεται να κυριαρχήσουν στις δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου!

Η ειδική συνεδρίαση για την ψήφιση του προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί στις 7:00, ενώ θα ακολουθήσει η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα:

1. Έγκριση σύμβασης παραχώρησης χρήσης άνευ ανταλλάγματος (χρησιδάνειο), για την κατασκευή αντλιοστασίου αστικών λυμάτων.

2. Έγκριση θερινών δρομολογίων τού ΚΤΕΛ.

3. Επί αιτήσεως κατοίκων Περιστερίου για δηλώσεις δικαιωμάτων κυριότητας στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

4. Ενημέρωση επί αιτήματος κατοίκων περιοχής «Λαβδέικα».

5. Ορισμός υπόλογων διαχειριστριών για το έργο «Κατασκευή αγωγού σύνδεσης νέας δεξαμενής Γερακίου με τον υδατόπυργο ύδρευσης Αμαλιάδας» (Αρ. μελέτης: 5/2017).

6. Ορισμός υπόλογων διαχειριστριών για το έργο «Κατασκευή έργων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων στις περιοχές Παπακαυκά και Τσιχλέικα Αμαλιάδας» (Αρ. μελέτης: 11 /2020).

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα