Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προχωρά ο εκσυγχρονισμός του Δικτύου Ύδρευσης Πύργου Ηλείας

spot_img

Προτεινόμενα

Την έγκριση, μετά από αυτό στον Δήμο Ερυμάνθου, έδωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», στην ΔΕΥΑ Πύργου ώστε να προχωρήσουν συντόμως οι διαδικασίες για την δημοπράτηση του  έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Δικτύου Ύδρευσης Πύργου Ηλείας», συνολικού ύψους σύμβασης 1.978.668 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειλάρχης Απόστολος  Κατσιφάρας,  «το έργο θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, και στην προστασία του περιβάλλοντος»,

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος σημείωσε πως «πρόκειται για ένα έργο που θα εκσυγχρονίσει ένα πεπαλαιωμένο δίκτυο που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους του Πύργου και των γύρω περιοχών. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες που έχει η κοινωνία και συνεργαζόμαστε με όλους για το καλύτερο δυνατό».

Τέλος ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής ανέφερε ότι, «ο Δήμος Πύργου με την αποφασιστική βοήθεια της Περιφέρειας πραγματοποιεί το μεγαλύτερο έργο ύδρευσης που θα γίνει στην Περιφέρειά μας. Η επιλογή αυτή του κ. Κατσιφάρα, του κ. Γεωργιόπουλου και των συνεργατών του, επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα. Με την αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας, του Δήμου Πύργου πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια και να χτίσουμε το Δήμο που όλοι έχουμε ανάγκη. Να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα πολλά προβλήματα που μας κληρονόμησε το χθες. Συγχαρητήρια και στην ΔΕΥΑΠ, στον Πρόεδρο της κ. Γεώργιο Ανδριόλα και την Διαχειριστική Αρχή που συμπράττουν επιστημονικά για ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έργο»

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα