Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος: Μέχρι και την Παρασκευή οι αιτήσεις των υποψηφίων δικηγόρων

spot_img

Προτεινόμενα

Μέχρι την Παρασκευή 18 Αυγούστου, μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι που θέλουν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής τους άσκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η πρόσκληση εκδόθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, και αφορά για έξι θέσεις δικηγόρων, διάρκειας έξι μηνών, με δυνατότητα παράτασης για άλλους έξι μήνες, με τη συμφωνία και των δύο μερών και απόφαση του αρμόδιου Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η ανακοίνωση:

«Οι τέσσερις (4) εξ αυτών θα ασκηθούν στην Νομική Υπηρεσία της Π.Δ.Ε (έδρα) στην Πάτρα και οι άλλοι δύο (2) στο Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας καλεί τους υποψηφίους να απευθυνθούν στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σημειώνοντας πως είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους μας που ασχολούνται με αυτό τον επαγγελματικό κλάδο, καθώς το ευρύ φάσμα υποθέσεων που διαχειρίζεται η Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των γνώσεών τους.

«Συμβάλλουμε όσο το δυνατόν μπορούμε περισσότερο και εμείς τους νέους ώστε να κατορθώσουν να εισαχθούν στην αγορά εργασίας και να αποκτήσουν μια σημαντική εργασιακή εμπειρία μέσα από τις δυνατότητες που έχουμε» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διάρκεια της άσκησης, το ωράριο, τη μηνιαία αποζημίωση, αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (www.pde.gov.gr) και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/prokirukseis/item/8215-prosklisi-gia-tin-askisi-ypopsifion-dikigoron.html

Αιτήσεις και πληροφορίες για τη Νομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπορείτε να βρείτε στη Διεύθυνση Διοίκησης Π.Δ.Ε/Τμήμα Γραμματείας (Πανεπιστημίου 254 – Β΄ Κτήριο, ΤΚ: 26443, Πάτρα). Αρμόδια υπάλληλος Αγγελοπούλου Γεωργία, τηλ. 2613- 613430

Αιτήσεις και πληροφορίες για το Γραφείο Νομικής Υπηρεσίας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στη Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 30 – Μεσολόγγι ΤΚ: 30 200). Αρμόδια υπάλληλος Ευαγγελία Πατσιά, τηλ. 26313-61215.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως εγκρίθηκε και η πρόσληψη δύο δικηγόρων προκειμένου να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για πρόσληψη με πάγια αντιμισθία και σχέση έμμισθης εντολής, ενός δικηγόρου στη Νομική Υπηρεσία της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ενός στην Π.Ε. Ηλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Δικηγόρων.»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα