«ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…»

spot_img

Προτεινόμενα

Ο τέως και για 16 χρόνια Δήμαρχος, ευρισκόμενος σε απόγνωση από την επιτυχία της πόλης μας, που αποκτά επιτέλους Πανεπιστημιακό Τμήμα Γεωπονίας, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο «βούλιαξε» πιο βαθειά στο βούρκο της λάσπης που πετάει και συνέχισε τις προσπάθειες του να διχάσει, να δυναμιτίσει και τελικά να καταστρέψει την πόλη.

Αφού καταλαβαίνει ότι δεν θα ξαναγίνει δήμαρχος, έχει περάσει το δόγμα «ας καταστραφεί και η πόλη!».

Δεν έφτανε το αισχρό και κατάπτυστο δημοσίευμά του περί «προδοσίας», έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει ακόμα και μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, «προδότες» όλους όσοι δεν συμφωνούν με την παρανοϊκά, στρεβλή αντίληψή του για την πραγματικότητα.

Πέρασε το όριο της λύπησης και έφτασε στην κατακραυγή.

Εμείς του απαντάμε:

-Προδότες είναι αυτοί που γυρίζουν σε υπουργεία και υπηρεσίες και προσπαθούν να σαμποτάρουν τη χρηματοδότηση και την εκτέλεση έργων στο Δήμο.

-Προδότες είναι αυτοί που παλεύουν από μέσα να κλείσουν το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αρκεί αυτό να γίνει προεκλογικά για να εισπράξουν ψήφους. Αυτό το Νοσοκομείο το κράτησαν και το ανέδειξαν πολλοί Γιατροί που ο κόσμος σεβάστηκε και αγάπησε για την προσφορά τους. Και δεν είστε ένας από αυτούς. Όσο και να προσπαθήσετε, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας θα μείνει ανοικτό!

-Προδότες είναι αυτοί που υποσκάπτουν τα θεμέλια του Δήμου με τα κρυφά χρέη που του φόρτωσαν.

-Προδότες είναι αυτοί που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το καλό της πόλης και των πολιτών.

Όλοι εμείς δεν θα σας επιτρέψουμε ούτε να διχάσετε, ούτε να δυναμιτίσετε, ούτε να καταστρέψετε τον Δήμο. Οι πολίτες και βλέπουν και καταλαβαίνουν.

Ενωμένοι, δυνατοί, με όραμα και όρεξη για δουλειά και δημιουργία θα πάμε το Δήμο μπροστά σε μια νέα μέρα.

Κρίμα που επιλέξατε να γραφτεί το όνομά σας με τα πιο μελανά χρώματα στη ιστορία του Δήμου. Λυπόμαστε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα