Πετιέται από το παράθυρο εκτός Κυπέλλου ο ΠΑΟΒ-Εμπρός σε τσουνάμι η υπηρεσιακή διοίκηση Γραμμένου

spot_img

Προτεινόμενα

Πώς θα σας φαινόταν η συμμετοχή του Παμβουπρασιακού στο Κύπελλο Ελλάδας να μην λάβει χώρα ποτέ, η προκήρυξη να καταστρατηγηθεί και η διοργάνωση να λάβει χώρα μόνο με ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1; Το σενάριο αυτό φέρνει στην επιφάνεια το paoknews.gr, την ίδια ώρα που η Σούπερ Λιγκ 2, σηκώνει τα χέρια ψηλά και προειδοποιεί ότι δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί Πρωτάθλημα. Όλα αυτά και άλλα, καλείται να τα διαχειριστεί μια διοίκηση η οποία τελεί υπό καθεστώς «υπηρεσιακό», καθώς ως γνωστόν, εδώ και πολύ καιρό θα έπρεπε να έχουν διεξαχθεί οι εκλογές της ΕΠΟ και να προκύψει μια νέα διοίκηση.

 

Και ενώ η επιτροπή λοιμοξιολόγων δεν ανάβει το «πράσινο φως» να ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ, οι δυο παραπάνω φορείς, προειδοποιούν με επιστολή τους, ότι σε λίγο οι ΠΑΕ δεν θα μπορούν να αντέξουν το βάρος των περιστάσεων, καθώς το κράτος καταβάλλει μόνο τους μισθούς των ποδοσφαιριστών και όχι τα συμβόλαιά τους, τα οποία επιβαρύνουν τις ΠΑΕ. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναφέρουν ότι δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί πρωτάθλημα. Και σε μια τέτοια περίπτωση, στην οποία δεν θα υπάρξουν άνοδοι και υποβιβασμοί, συμπαρασύρονται και όλες οι άλλες κατηγορίες, η Γ΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα. Με την ΕΠΟ να βρίσκεται εμπρός σε ένα τεράστιο δίλημμα, πώς θα διεκπεραιωθούν οι διοργανώσεις της και κατά πόσο θα έχουν ισχύ, τη στιγμή που έχουν παιχτεί ελάχιστες αγωνιστικές. Είναι επί της ουσίας σαν να μην έχουν ξεκινήσει ποτέ τα πρωταθλήματα. Πρωταθλήματα για τα οποία οι παράγοντες έχουν δαπανήσει πολλά λεφτά για να δούνε τις ομάδες τους να ανεβαίνουν κατηγορία.

Την ίδια ώρα, έχουμε και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο στις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης, συμμετέχουν ερασιτεχνικές ομάδες. Άρα και δεν μπορεί να ξεκινήσει. Και εφόσον δεν μπορεί να ξεκινήσει, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και στις επόμενες φάσεις, εκεί που μπαίνουν οι «μεγάλοι» της χώρας. Θα ήταν εύκολο η ΕΠΟ να πει ότι τουλάχιστον για φέτος δεν θα απονείμει τίτλο Κυπελλούχου, δεν θα διεξάγει την διοργάνωση (άσχετα αν έχει πληρωθεί παράβολα από τις ομάδες). Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε μια τέτοια περίπτωση, χάνει ένα πολύ μεγάλο έσοδο, το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Υποχρεωτικά σε μια τέτοια περίπτωση, το κανάλι που θα σκόπευε να συνάψει συμφωνία για τις «μάχες» μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και των άλλων μεγάλων, θα κάνει πίσω και η ΕΠΟ θα χάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, που δεν βρίσκεται σήμερα εύκολα από πουθενά, εκτός μόνο από τα τηλεοπτικά της εθνικής, τα οποία και αυτά βρίσκονται σε καθίζηση λόγω της πορείας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα