Πινγκ Πονγκ: Δυο χρυσά ο Ηλείος Γιώργος Μουχθής στο Π.Π. ΑΜΕΑ

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Με κάθε επισημότητα και σε εορταστικό τόνο πέρασε χτες στην ιστορία ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τους αθλητές με αναπηρίες. Από την Ηλεία αγωνίσθηκαν ο διεθνής Γιώργος Μουχθής και ο Γιάννης Δημητρακόπουλος από την Αμαλιάδα, καθώς και ο Χάρης Μπακάλης από τα Λεχαινά. Ο Γιώργος Μουχθής κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια σε ατομικό & ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ 6 , ο Γιάννης Δημητρακόπουλος χρυσό στο ατομικό της ΤΤ 8 ( δεν αγωνίσθηκε στο ομαδικό ) και ο Χάρης Μπακάλης 2 αργυρά μετάλλια σε ατομικό & ομαδικό της ΤΤ 3.

Το Πρωτάθλημα, οργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες με τη σταθερή στήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο κομμάτι της διαιτησίας και της γραμματείας.

Μετείχαν κάτι λιγότερο από 70 αθλητές από διάφορα σωματεία της χώρας, απόλαυσαν σε εξαιρετικές συνθήκες τη δική τους ετήσια διοργάνωση και παράλληλα πέρασαν τα σταθερά και αναγκαία μηνύματα της ανάγκης για άθληση, όπως και της συνεχούς και κοπιαστικής προσπάθειας για να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Το πρωτάθλημα του 2019 περιλάμβανε τα αγωνίσματα του ομαδικού και του ατομικού και συνολικά 11 κατηγορίες. Τις πέντε των αθλητών σε αμαξίδιο (1 έως 5), τις ισάριθμες για τους ορθίους (6 έως 10) και τη μία για τα άτομα με νοητική υστέρηση (την 11).

Tο κομμάτι των ανάπηρων αθλητών έδειξε ξανά τη γενικότερη πρόοδό του, Ε.Α.ΟΜ.-Α.Με.Α. και Ε.Φ.Ο.Επ.Α. συνεργάστηκαν αρμονικά για μία ακόμα φορά και είναι ολοφάνερη η προοπτική για νέες πετυχημένες δράσεις στο μέλλον.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα άρχισε το Σάββατο το πρωί με το ομαδικό κι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τους τελικούς του απλού.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα