Πλησιάζει η… ώρα του Πανηλειακού

spot_img

Προτεινόμενα

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 7μ.μ., είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό του Πανηλειακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του Πύργου, όπως αυτή προετοιμάζεται εδώ και δυο βδομάδες από τον Νίκο Κουρμπανά και το επιτελείο του, πλησιάζουν. Η ώρα των φιλάθλων, να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ομάδα της Σούπερ Λιγκ, τον Αστέρα Τρίπολης, φτάνει.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανηλειακό και τον Αστέρα Τρίπολης,  αναμένεται να το παρακολουθήσει πολύς κόσμος, ο οποίος προσμένει με αγωνία την επάνοδο της ομάδας του Πύργου στο προσκήνιο και τις εθνικές κατηγορίες, μετά από ένα διάλειμμα δυο χρόνων.

Ο Πανηλειακός, μπαίνει πλέον σταδιακά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, στη φάση στην οποία θα ξεκινήσει το μοντάρισμα της ενδεκάδας, μέσα από τις απαραίτητες δοκιμές που θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Κουρμπανάς.

Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες ακόμα μεταγραφικές προσθήκες, θα κριθούν και μέσα από τα συμπεράσματα που θα εξάγει ο Νίκος Κουρμπανάς για το δυναμικό της ομάδας, το οποίο αποτελεί ένα κράμα περσινών παικτών και νεαποκτηθέντων, μια σύνθεση ανάμεσα σε ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους εξελίξιμους παίκτες οι οποίοι συνεχίζουν στην ομάδα από την περσινή σεζόν.

Το ρόστερ του Πανηλειακού όπως έχει αυτή τη στιγμή:

Προπονητής: Νίκος Κουρμπανάς
Τερματοφύλακες: Γιάννης Καλλιακμάνης (28), Γιάννης Καπετανάκης (29), Διονύσης Θεοδωρακόπουλος (35), Αναστάσιος Σακελλαρίου (16)
Αμυντικοί: Γιάννης Κολόκας (32), Κώστας Νικολόπουλος (24), Παναγιώτης Νιφορόπουλος (27), Γιάννης Σωτηρόπουλος (29), Στάθης Μπουρνέλης (22), Γιώργος Γιαννακόπουλος (16), Αντώνης Σακελλαρίου (17), Νίκος Γκουβέρος (20), Σταύρος Σούλης (24), Γιάννης Γκοτσούλιας (27)
Μέσοι: Διονύσης Πλαστουργός (23),Δημήτρης Χατζηστάμου (21), Γιώργος Στούπης (22), Γιώργος Βουργουντζής (17), Στέλιος Μπατζάκας (16), Τζούλιαν Σέχου (19, Αλβανία)
Επιθετικοί: Γιάννης Μπουρλάκης (24), Κώστας Κρεββατάς (26).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα