ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Πνίγηκε» στο νερό η Αμαλιάδα…

  • 346
    Shares

Στον «ύπνο» έπιασε τους κατοίκους της Αμαλιάδας η σφοδρή καταιγίδα που «χτύπησε» την περιοχή λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ολόκληρη η περιοχή της Αμαλιάδας «μαστιγώθηκε» από σφοδρή χαλαζόπτωση, με το χαλάζι να φτάνει ακόμα και σε μέγεθος καρυδιού το οποίο έπεφτε με σφοδρότητα λόγω των θυελλωδών ανέμων, ενώ ακολούθησε καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε για περίπου μια ώρα.

Το βιοκλιματικό πάρκο της Αμαλιάδας για ακόμα μια φορά… απέτυχε να ανταπεξέλθει στα ακραία καιρικά φαινόμενα με το κέντρο της πόλης να πλημμυρίζει και να μετατρέπεται σε λίμνη.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το ξέσπασμα της καταιγίδας ολόκληρη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας βρισκόταν στους δρόμους αφού οι κλήσεις πολιτών για κομμένα καλώδια, πεσμένα δέντρα και πλημμυρισμένους δρόμους δεν σταματούσαν.

Στην αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων συνέδραμαν και τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Η χθεσινοβραδινή κακοκαιρία μας «έδειξε» με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα της πόλης, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα, πριν μπούμε για τα καλά στο χειμώνα. Η έπαρση, οι συνεντεύξεις, τα συγχαρητήρια για την επιτυχή αντιμετώπιση του «Ιανού», που καλά – καλά δεν μας «ακούμπησε», είναι περιττά και ανούσια.

Με μια καταιγίδα πλημμύρισε το κέντρο της πόλης. Μπορούμε να κάνουμε κάτι ή στην επόμενη κακοκαιρία θα γίνουμε Καρδίτσα ;


  • 346
    Shares