ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδηλασία: Έντονη παρουσία του Φιλαθλητικού σε Νεμέα και Γύρο Θυσίας


Με πέντε ποδηλάτες παρατάχθηκε ο Φιλαθλητικός και το τμήμα ποδηλασίας του σε ένα πολύ σημαντικο αγώνα που διεξήχθη στην Νεμέα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο 13ος Γύρος Νεμέας προσέλκυσε τον ενδιαφέρον και την συμμετοχή κοντα 300 ποδηλατών παρά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και από αυτό το ποδηλατικό γεγονός, ο σύλλογος του Πύργου δεν γινόταν να λείπει.
Οι κλιματολογικές συνθήκες ηταν τέλειες δεδομένου ότι ο αγώνας περυσι διεξήχθη Ιούλιο με πολλή ζέστη αλλά τωρα ήταν πολύ καλύτερα για όλους τους ποδηλάτες και η διαδρομή υπέροχη με εκκίνηση από την Νεμέα, και αφού το πελοτόν έκανε τον κύκλο της Λίμνης Στυμφαλίας, τερμάτισε στο χωριό Αηδόνια.
Τον Φιλαθλητικό εκπροσώπησαν οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Νικολακόπουλος, Ανδρέας Μπαντούνας, Δημήτρης Κοκκινάκης και Παναγιώτης Τσόκος με τους δύο πρώτους να ξεχωρίζουν και να τερματίζουν μαζί με καλή κατάταξη για την κατηγορία τους.
Ο Γύρος Θυσίας 

Ο Γιώργος Νικολακόπουλος μαζί με τον Παναγιώτη Τσόκο εκπροσώπησαν και είχαν συμμετοχή και στον 43ο Γύρο Θυσίας, τον πιο σημαντικό και δυνατό αγώνα της ελληνικής επικράτειας που έχει και χαρακτήρα βάσει των συμμετοχών, και Πανελληνίου πρωταθλήματος. Σε αυτόν τον αγώνα οι δυο ποδηλάτες του Φιλαθλητικού τερμάτισαν αξιοπρεπώς με καλά πλασαρισματα σε ένα απαιτητικό και δύσκολο τεραιν με εκκίνηση από την Πάτρα και τερματισμό τα Καλάβρυτα. Επόμενη αγωνιστική παρουσία το Τοπικό πρωτάθλημα της Μεγαλόπολης όπου σε αυτό θα μετέχει όλη η αφρόκρεμα της ποδηλασίας  της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το οποίο αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για την συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.