Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
18.3 C
Pýrgos

Ποδηλασία: Το 15μελες ρόστερ του Φιλαθλητικού και η συνεχής του ενίσχυση

spot_img

Ιδιαίτερα ενισχυμένο εμφανίζεται το ποδηλατικό τμήμα του Φιλαθλητικού φέτος. Το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου του Πύργου, το οποίο ιδρύθηκε το 2014 απαρτίζεται περισσότερο από ενήλικες, χομπίστες ποδηλάτες, που όμως έχουν δραστηριότητα και μετέχουν ενεργά στα ποδηλατικά δρώμενα και έχουν όλα αυτά τα χρόνια μια αξιοπρόσεκτη παρουσία.

 

Στο πέρασμα των ετών ήρθαν και έφυγαν άτομα, όμως ένας βασικός κορμός παραμένει και κάθε χρόνο σε αυτόν προστίθενται ποδηλάτες για να συνθέσουν την όμορφη ποδηλατική παρέα του Φιλαθλητικού. Την περσινή χρονιά με μεταγραφή ήρθαν στο σωματείο η Γεωργία η Κληρονόμου, και ο Βασίλης ο Τσίγκριλας ενώ μέσα στην χρονιά, χρονιά αναδιοργάνωσης για τον σύλλογο, εντάχθηκαν και έβγαλαν δελτίο στον Φιλαθλητικό, οι Νικος Χριστοδουλόπουλος, Φωτης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Μπουκάρας, και Κυριάκος Σιδηρόπουλος. Την φετινή σεζόν εντάχθηκαν και θα αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου οι Κυριάκος Μικελόπουλος, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Χρήστος Ψυχομάνης, ενώ εκεί θα βρουν και τους παλιούς Νίκο Πολίτη, Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, Ανδρέα Μπαντούνα, Δημήτρη Κοκκινάκη, Γιώργο Νικολακόπουλο, και Παναγιώτη Τσόκο. Και συνθέτουν ένα ρόστερ 15 ποδηλατών που αναμένεται να ενισχυθεί και άλλο στο εγγύς μέλλον.

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα