ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν και ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Καισαριανής ο Κώστας Μελιγκώνης


Και μια άλλη ιδιότητα εκτός από αλεξιπτωτιστής, είχε ο άτυχος Κώστας Μελιγκώνης. Ήταν ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικό επίπεδο, με τον ΑΟ Καισαριανής. Ο Ηλείος την καταγωγή, εκτός από τα πανελλαδικής εμβέλειας ΜΜΕ, έγινε θέμα και στα τοπικά ΜΜΕ της Αθήνας, καθώς πρόκειται για μια είδηση που συγκλόνισε και τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο Ανεστης Τσακίρογλου, επί χρόνια συντάκτης του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, έγραψε για τον Κώστα Μελιγκώνη:

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΣΤΑ…

O ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ποδοσφαιριστής του ΓΣ Καισαριανής και αλεξιπτωτιστής έφυγε χθες υπηρετώντας την πατρίδα…κατά τη διάρκεια νυχτερινού άλματος του ΕΤΑ στη ζώνη ρίψης Μεγάρων.
Η Καισαριανή και ολη η Ελλάδα τον θρηνεί…Η καταγωγή του ηταν απο το Χάβαρι Ηλείας.
Ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κ.Μ. της δυνάμεως Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η είδηση του θανάτού του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός καθώς ο άτυχος 34χρονος διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με το χωριό καταγωγής του και το επισκεπτόταν συχνά παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε και ζούσε στην Αθήνα“.