Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
15.8 C
Pýrgos

Ποδόσφαιρο: Τροπολογία στον Νόμο θα ζητήσει η Γ.Σ. της ΕΠΟ ενόψει ψήφισης της ολιστικής μελέτης

spot_img

“Κανένας δεν γνωρίζει τί θα γίνει την Πέμπτη”, αναφέρουν “ένοικοι” του Πάρκου Γουδή, υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην ΕΠΟ. Και πώς να γνωρίζουν, αφού έχουμε να κάνουμε με ένα σώμα 69 εκκλεκτόρων στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Στον αντίποδα, υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις και μάλιστα σαφείς, οι οποίες λένε ότι τελικά στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στις 27 Αυγούστου, η ολιστική μελέτη θα ψηφιστεί σε κάποια σημεία της, όπως για παράδειγμα εκείνα τα οποία αναφέρονται στην παρουσία της Ένωσης Διαιτητών στη Γενική Συνέλευση, στις ψήφους της Σούπερ Λιγκ και κάποια ακόμα.

Πρϋπόθεση όλων αυτών ωστόσο, για πολλές Ενώσεις, θα είναι μια: Να κατατεθεί από την Κυβέρνηση τροπολογία, με την οποία θα επιτρέπεται στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ να χρησιμοποιούν τα δημοτικά γήπεδα και να μπορούν χωρίς περιορισμούς να έχουν όλα τα δικαιώματα, που έχουν τα σωματεία του «μητρώου» πλην της κρατικής επιχορήγησης.

“Η ολιστική μελέτη, είναι μια δέσμη προτάσεων, η οποία πρέπει να εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση”, ανέφερε στο ilia.news μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ολιστική μελέτη από την ηγεσία της ΕΠΟ.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα