ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο: “Πότε” προσδιορίζονται χρονικά οι αποφάσεις από την ΕΠΟ

  • 14
    Shares

Και το ερώτημα μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είναι πότε η ΕΠΟ σκοπεύει να πάρει θέση, να πάρει αποφάσεις ή να δώσει γενικές κατευθύνσεις προς τις Ενώσεις και όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ημερομηνία-«σταθμός», θα είναι η 27η Απριλίου. Τότε λήγει το lockdown που έχει αποφασίσει η ελληνική Κυβέρνηση. Από τη στιγμή που όλα θα πάνε με βάση ένα καλό σενάριο και η εξάπλωση της CoViD 19 θα αρχίσει να περιορίζεται, αναμένεται να έχουμε και τις πρώτες ενδείξεις. Στο Πάρκο Γουδή, την έδρα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, περιμένουν την Κυβέρνηση να ανακοινώσει τα νέα μέτρα, μέσα στα οποία θα εντάσσονται και εκείνα που αφορούν στον αθλητισμό της χώρας.

Κατά συνέπεια, οι αρχές του Μαΐου, χωρίς ακόμα να είναι δυνατόν να προσδιοριστεί επακριβώς η ημερομηνία, είναι το διάστημα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του ilia.news από ομοσπονδιακούς κύκλους, η ΕΠΟ προσδιορίζει τη λήψη συνολικών αποφάσεων για το μέλλον των εγχώριων διοργανώσεων όλων των κατηγοριών.


  • 14
    Shares