Ποδόσφαιρο: Τι κάνουν οι άλλες ΕΠΣ της χώρας-Τηλεδιάσκεψη αύριο στην ΕΠΣ Μακεδονίας

spot_img

Προτεινόμενα

Με σχεδόν ενιαίο, αλλά και τον δικό της διαφορετικό κατά περίσταση, η κάθε Ένωση αντιμετωπίζει την κατάσταση που επικρατεί με την αναστολή και τα περιοριστικά μέτρα, κατάσταση η οποία έχει θέσει σε «καραντίνα» και τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως βέβαια και όλα τα επαγγελματικά, αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου (φώτο), ο οποίος πολλές φορές στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να εκφράσει τις απόψεις του, ακόμα και αν έρχεται σε σύγκρουση με την πλειοψηφία των Ενώσεων, μιλώντας στο Prismasport.gr., δήλωσε τα εξής:

«Σε επαφές που έχω τόσο με συνάδελφους προέδρους όσο και με την διοργανώτρια αρχή όσο ακόμα-ακόμα και με ανθρώπους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία FIFA δεν υπάρχει ξεκάθαρος ορίζοντας επανέναρξης των πρωταθλημάτων.Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις ως το αν, πότε και με ποιον τρόπο θα πρέπει να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Η δική μου καθαρά προσωπική άποψη και αίσθηση είναι ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν έστω και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Βέβαια στην Κρήτη με τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και τον τουρισμό που ευελπιστούμε μετά τον συναγερμό να επαναδραστηριοποιηθεί, είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα και ίσως να μας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Όπως και να έχει η τοπική ένωση θα ακολουθήσει συντεταγμένα την οδηγία από την ΕΠΟ αλλά και την ελληνική κυβέρνηση».

Η ΕΠΣ Ηλείας, τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας από την ΕΠΟ οδηγίες, όπως ακριβώς κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων της χώρας. Την ίδια ώρα, η ΕΠΣ Μακεδονίας, από την οποία προέρχεται ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, έχει αύριο το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης, σύγκληση της Ε.Ε., προκειμένου όπως ανακοίνωσε, να συζητηθούν τα «τρέχοντα και επείγοντα θέματα που αφορούν στα σωματεία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης».

«Είναι γεγονός πως σε όλους μας λείπει το Ποδόσφαιρο. Δεν είναι απλά οι δύο ώρες στο γήπεδο κάθε ματς είναι ένα κοινωνικό γεγονός. Οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πιο δυνατές, οι φιλίες περισσότερες. Η οργάνωσή του όμως παίζει σημαντικό ρόλο και όσοι έχουν την ευθύνη αυτή, πρέπει να αντιδράσουν ψύχραιμα. Δεν είναι ώρα για βιαστικές αποφάσεις. Τα δεδομένα αυτής της ξαφνικής και επικίνδυνης περιπέτειας αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρχουν υγιείς ομάδες. Οι τίτλοι έπονται. Το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι την επόμενη ημέρα παρόντες και θα βρούμε τον τρόπο να δώσουμε ξανά μεγάλη αξία στα Σαββατοκύριακα μας», ανέφερε ο Γ.Γ. της ΕΠΣ Καρδίτσας, Νίκος Κρανής.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα