ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ποιο κολυμβητήριο παρέδωσε ο κ. Μπακέλλας για χρήση ;

  • 42
    Shares

Τελικά, ή κάποιοι μας κοροϊδεύουν τελείως σε αυτό το δήμο ή απλά… έχουν τσακωθεί όλοι με την αλήθεια!

Δεν πέρασαν πάρα μόλις λίγες ημέρες από τότε που ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηλείος» κ. Γεώργιος Μπακέλλας ανακοίνωνε την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας και «έκοβε την καλημέρα» στο «Ilia.news» όταν αποκάλυψε ότι ο δήμος Ήλιδας δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Άθληση για όλους».

Και τελικά τι μάθαμε σήμερα από επίσημο έγγραφο της Διευθύντριας του «Ηλείου» κας Διονυσίας Λεβέντη;

Ότι ο κ. Μπακέλλας παραχώρησε διαδρόμους στο κολυμβητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας χωρίς… να έχει προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία παραχώρησης χρήσης των κολυμβητικών διαδρομών από το Δ.Σ. του Ηλείου και το χειρότερο, σε ένα κολυμβητήριο που από σήμερα έβαλε… «λουκέτο» καθώς έληξαν οι συμβάσεις του ναυαγοσώστη και της προπονήτριας κολύμβησης.

Μάλιστα στην επιστολή της, που κοινοποιεί και στα μέλη του Δ.Σ. του Ηλείου καθώς και στον δήμαρχο Ήλιδας, η κα Λεβέντη επισημαίνει ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία πρόσληψης συμβασιούχων υπαλλήλων με τις παραπάνω ειδικότητες.

Βλέπετε λοιπόν τώρα κ. Μπακέλλα ποια ήταν η χρησιμότητα του προγράμματος «Άθληση για όλους», μέσα από το οποίο θα μπορούσαμε να έχουμε προπονητές κ.α. χωρίς τώρα να πονοκεφαλιάζετε και να διώχνετε τα παιδιά από το κολυμβητήριο πριν καλά – καλά προλάβουν να… βρέξουν τα πόδια τους ;

Τα υπόλοιπα, στην επιστολή της Διευθύντριας του «Ηλείου» η οποία αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Θέτουμε υπόψη σας τα εξής:

Με δεδομένη την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου, προφορικά ενημερωθήκαμε ότι έγινε η παραχώρηση χρήσης διαδρομών στους κολυμβητικούς συλλόγους ΕΠΕΙΟ & ΑΡΙΩΝΑ, χωρίς να έχει προηγηθεί η απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία παραχώρησης χρήσης των κολυμβητικών διαδρομών, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κολυμβητικός σύλλογος ΑΡΙΩΝΑΣ δεν έχει προβεί σε ρύθμιση και τακτοποίηση των οφειλών του, ούτε σε άρση της προσφυγής του.

Όπως έχουμε ενημερώσει τον πρόεδρο του νομικού προσώπου, οι συμβάσεις των δύο υπαλλήλων, με ειδικότητες επόπτη ασφαλείας-ναυαγοσώστη και προπονήτριας κολύμβησης, λήγουν την Δευτέρα 14-09-2020.

Οι διαδικασίες πρόσληψης συμβασιούχων υπαλλήλων δίμηνης και ακολούθως οκτάμηνης διάρκειας, θα καθυστερήσουν χρονικά. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς την παρουσία ναυαγοσώστη, το κολυμβητήριο, από την Τρίτη 15-09-2020, δεν μπορεί να λειτουργεί, καθώς τίθεται πρωτίστως θέμα ασφάλειας των αθλούμενων και ακολούθως ευθύνης, συνολικά, του προέδρου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ»


  • 42
    Shares