ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πολλά παράπονα από κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών στο Ilia.news για την υδροδότηση


Προβλήματα στην υδροδότηση των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών

Χωρίς νερό μένουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοικοκυριά στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών καθώς, αν και στο δίκτυο υπάρχει νερό, η πίεση δεν επαρκεί, λόγω της υπερκατανάλωσης, για να φτάσει σε όλα τα σπίτια της περιοχής.

Τόσο ο πρόεδρος του οικισμού κ. Σάκης Παναγιώταρος όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Χατζής αποδίδουν το φαινόμενο στην υπερκατανάλωση και στη σπατάλη νερού, ενώ ήδη έχει βγει ανακοίνωση που απαγορεύει το πότισμα και την αλόγιστη χρήση νερού.

«Νερό υπάρχει στο δίκτυο, δεν υπάρχει κάποια βλάβη ή κάποιο άλλο πρόβλημα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων» είπε στο «Ilia.news» ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Χατζής και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουμε ωστόσο το πρόβλημα που έχουν όλες οι περιοχές με την αλόγιστη χρήση νερού. Δεν πρέπει να γίνεται σπατάλη με το νερό, δεν μπορούμε να ποτίζουμε ή οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε άλλα μέτρα, ενδεχομένως και πρόστιμα αν συνεχιστεί η αλόγιστη χρήση του νερού».

Σημειώνεται τέλος ότι σήμερα, είχε προγραμματιστεί αυτοψία του συνεργείου ύδρευσης του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων, η οποία όμως αναβλήθηκε εξαιτίας βλάβης του δικτύου στο Κάστρο.