Πολλές εκπλήξεις τη «Λευκή Νύχτα» της Αμαλιάδας

spot_img

Προτεινόμενα

* Γιώργος Λιανός και Γιάννης Βαρδής, στη μεγάλη συναυλία

Εντατικά προετοιμάζεται ο εμπορικός κόσμος της Αμαλιάδας για τη πρώτη «Λευκή Νύχτα», στις 12 Αυγούστου, που θα ξεκινήσεις στις 8 το βράδυ μέχρι το πρωί. Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου, Νίκου Σαψάλη, περίπου το 95% των εμπόρων έχουν δηλώσει συμμετοχή, ενώ θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

«Περιμένουμε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας», τόνισε ο κ. Σαψάλης, «να έρθει και να ψωνίσει ποιοτικά και οικονομικά».

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας αναφέρθηκε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκείνο το βράδυ. «Οι εκδηλώσεις ξεκινάνε στις 7.30 στη σκακιέρα με ανοικτό τουρνουά πινγκ πονγκ. Στις 8.00 οι ξυλοπόδαροι και οι κλόουν θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους διασκεδάσουν. Στις 9.00, στη πλατεία Μπελογιάννη, το γυμναστήριο Αθλοκίνηση θα παρουσιάσει θεαματικές χορογραφίες, στις 9.30 στην ίδια πλατεία θα υπάρξει συναυλία και στις 9.45 στη πλατεία Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας από τα μαγαζιά της Αμαλιάδας. Στις 10.00 το βράδυ, έξω από το δικαστικό μέγαρο ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος και η παρέα του θα μας διασκεδάσουν, ενώ στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Λιανό και τον Γιάννη Βαρδή, στη πλατεία Λαζαρακείου, έξω από την Τράπεζα Κύπρου. Στη συνέχεια η διασκέδαση θα μεταφερθεί στη Κουρούτα και στα μαγαζιά που έχουν δηλώσει συμμετοχή, για διασκέδαση μέχρι το πρωί».

Τέλος, ο κ. Σαψάλης δήλωσε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των εμπόρων επισημαίνοντας ότι στη Λευκή Νύχτα θα συμμετέχουν και όλες οι καφετέριες και τα εστιατόρια.

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα