ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Πολυβόλο” τα Σαβάλια μέσα στο Χάβαρι


Υπόθεση… 25 λεπτών ήταν το αμαλιαδίτικο ντέρμπι στο Χάβαρι. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, μετέτρεψε το παιχνίδι σε διαδικαστική υπόθεση μέσα σε λίγα λεπτά. Οι παίκτες του Γιάννη Δούμα μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, απέναντι στο Χάβαρι που βρισκόταν σε πλήρη… τρικυμία μεσοαμυντικά. Ο Σωτήρης Σταυρούλιας, το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού, έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό, σημείωσε και το 0-2 στο 13΄, δεν πανηγύρισε κανένα από τα δυο γκολ και στο τέλος όταν αντικαταστάθηκε, χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, γηπεδούχους και φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 2΄όπως προαναφέραμε, ο Σταυρούλιας ξεχάστηκε από την άμυνα και με κοντινό πλασέ το 0-1 χωρίς να το πανηγυρίσει. Στο 13΄, ξανά ο Σταυρούλιας στην πλάτη της άμυνας, πλασέ και 0-2. Στο 19′, κακή συνεννόηση άμυνας και Κουτσαβίτη, ο Καράμπελας τσίμπησε τη μπάλα με το κεφάλι 0-3, ενώ στο 24′, η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν σε αντεπίθεση το Χάβαρι, ο Σταυρούλιας άνοιξε δεξιά στον επερχόμενο Καράμπελα, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-4. Στο 78′, ο Γεωργίου με πλασέ έκανε το 0-5, ενώ στο 84′, το Χάβαρι σημείωσε το γκολ της τιμής, όταν από κόρνερ, με κεφαλιά ο Κυριαζής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Χάβαρι: Κουτσαβίτης, Μπουντουβής, Κοκκκώνης (27′ Χατζηγιάννης), Ρούνης (70′: Α. Μαργαρώνης), Μπελεκούκιας, Καμαρινός, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος (27′ Κυριαζής), Μπουρούκης, Μπατζακόπουλος (78′:Σπυρόπουλος), Σπ.Μαργαρώνης.

Ολυμπιακός: Κόλλιας, Σαββανίδης, Μ.Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Κολτσίδας (60′: Λαμπρόπουλος) , Γεωργίου, Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας (70′: Καλουτάς), Χ. Μπουγονικολός (77′: Κανάνι), Κ. Τσακοπιάκος, Σταυρούλιας (79′: Κάσσας).