Πολύτεκνοι Πύργου: Προσφορά σχολικών τσαντών στους μαθητές της πρώτης τάξης δημοτικού

spot_img

Προτεινόμενα

Σχολικές τσάντες προσφέρθηκαν στα παιδιά  των πολύτεκνων οικογενειών παιδιών, που θα πάνε στην πρώτη τάξη δημοτικού, στη διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής ο σύλλογος Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων.

Στην εκδήλωση που έγινε στο μικρό συνεδριακό κέντρο των πολυτέκνων στον Πύργο, η πρόεδρος του συλλόγου Μαργαρίτα Ηλιοπούλου τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  «στις 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα ζωή για τους μικρούς μαθητές στο σχολείο».

Ακόμα χαρακτήρισε ως ευλογία το γεγονός πως ζουν σε πολύτεκνες οικογένειες, στις οποίες αποκτούν πολύτιμα και ανεπανάληπτα βιώματα.

Τα συγχαρητήριά του προς το σύλλογο Πολυτέκνων έδωσε στη συνέχεια ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος συγχρόνως μετέφερε τις ευλογίες του σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού που βρίσκεται πάντα κοντά στις πολύτεκνες οικογένειες.

Αμέσως μετά τις σχολικές τσάντες έδωσαν στα παιδιά, ο βουλευτής Ηλείας Γιαν. Κουτσούκος, οι επικεφαλής παρατάξεων στο δήμο Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και Γιαν. Αργυρόπουλος, μέλη του προεδρείου του συλλόγου Πολυτέκνων κ.α.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα