ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύ καλή εμφάνιση Κατσούλα στους Πανελλήνιους Παίδων


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Κατσούλας στην πρώτη του συμμετοχή στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από 19 έως 22 Ιουλίου.

Ο αθλητής του Αρίωνα, εκπροσώπησε επάξια την Αμαλιάδα στην σημαντικότερη αγωνιστική εκδήλωση και μετά την επιτυχία της πρόκρισής του ανταγωνίστηκε τους δυνατότερους αντιπάλους στην Ελλάδα, αποκτώντας μεγάλες εμπειρίες που θα τον οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τις επόμενες χρονιές. Πέτυχε 32.92 στα 50μ. υπτίου, άρχισε τη χρονιά με 35.50 και έχει ατομικό ρεκόρ 32.05 που του χάρισε την πρόκριση στους Πανελλήνιους Αγώνες! Πολύ καλή παρουσία είχε και στα 50μ. ελευθέρου αφού άρχισε τη χρονιά με 33.00 και κατέληξε σε 28.32 στους αγώνες στην Αμαλιάδα! Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας για την επιτυχημένη παρουσία τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ του Αρίωνα, ευχαριστεί δημόσια το PORTO PERIGIALI στη Λευκάδα και ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για την προσφορά της θερινής εμφάνισης στην ομάδα μας.