ΗΛΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΗΝΕΙΟΥ

Ποτίζουν ξανά μετά τις επισκευές – εξπρές στο αντλιοστάσιο Α13 στο Τραγανό!

  • 3
    Shares

ΓΟΕΒ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Ποτίζουν ξανά μετά τις επισκευές – εξπρές στο αντλιοστάσιο Α13 στο Τραγανό!   

Με διαδικασίες εξπρές τα συνεργεία του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού επιδιόρθωσαν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη σε μετασχηματιστή σε κολώνα της ΔΕΗ στο αντλιοστάσιο Α13 στο Τραγανό και από το πρωί του Σαββάτου ποτίζονται κανονικά οι καλλιέργειες στην βόρεια ζώνη.

Η έκρηξη στον μετασχηματιστή τα ξημερώματα της περασμένης  Παρασκευής  προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα καλώδια που συνδέονται με τους πίνακες του αντλιοστασίου ωστόσο άμεσα κινητοποιήθηκε ο Οργανισμός και σε συνεργασία με συνεργείο της ΔΕΗ δόθηκε ρεύμα και νερό σε χωράφια.

Στις εργασίες αποκατάστασης στο Τραγανό  βρέθηκε ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αναστάσιος Αλτάνης όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δουλειά που έγινε από τα συνεργεία ενώ είχε συνεργασία και με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστο Παλαιολόγο.

Σε δήλωσή του ο κ Αλτάνης επεσήμανε ξανά την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων  πλευρών  όταν παρουσιάζονται ανάλογα προβλήματα και πρόσθεσε: « Διανύουμε μια δύσκολη από πλευράς και  θερμοκρασιών περίοδο αυτό το Σαββατοκύριακο. Κινηθήκαμε γρήγορα, ήταν κάτι απρόβλεπτο ωστόσο μέσα σε ένα 24ωρο αποκαταστήσαμε τις ζημιές και δώσαμε νερό σε καλλιέργειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν. Είμαστε εδώ όπου χρειαστεί θα δώσουμε λύσεις…»


  • 3
    Shares