«Πούλησαν» τον Εμπορικό Κόσμο της Αμαλιάδας για 1500 € ;;;

  1. Σε αναστάτωση ο Εμπορικός και γενικά ο Επιχειρηματικός κόσμος του δήμου Ήλιδας μετά την απόφαση του Εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας, να τοποθετηθεί το προεδρείο στο ψηφοδέλτιο συγκεκριμένης παράταξης για τις εκλογές του επιμελητηρίου.

Στα «πηγαδάκια» κουβεντιάζουν ότι δεν έπρεπε να πάρει θέση ο εμπορικός σύλλογος προς έναν υποψήφιο και ότι έπρεπε να κρατήσει ουδέτερη στάση . Ακόμα επισημαίνουν ότι δεν μπορεί το προεδρείο να εκθέτει όλους τους επιχειρηματίες εμπόρους της Αμαλιάδας προς μια παράταξη και ότι έπρεπε τουλάχιστον να ερωτηθούν .

Εμείς μετά τα μηνύματα που πήραμε από τον εμπορικό κόσμο ερευνήσαμε με ρεπορτάζ και μάθαμε ότι η συμφωνία για τις υποψηφιότητες  έκλεισε στα μέσα του Σεπτέμβρη . Ψάξαμε στο διαύγεια και βρήκαμε ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  !

Μετά από αυτό το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε ότι η Παράταξη του κ.Νικολούτσου θα ειναι αυτή που θα πάει των εμπορικό επιχειρηματία της Αμαλιάδας και της Ηλείας Μπροστά ; 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Εμπορικοί Συλλογοι δεν ειναι στο καθεστώς ενημέρωσης του ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,δηλαδή έχουν δικό τους προϋπολογισμό και δεν δίνουν απολογία σε κανέναν .

 

  1 comment for “«Πούλησαν» τον Εμπορικό Κόσμο της Αμαλιάδας για 1500 € ;;;

  1. Ανώνυμος
    22 Νοεμβρίου 2017 at 9:28 ΜΜ

    Απορίας αξιον η χρηματοδότηση ενός εμπορικού Συλλογου για λειτουργικές δαπάνες και όχι για λευκές νύχτες όπως διαβάζουμε σε πιο πάνω ανακοινωςη Του εμπορικού συλλόγου Αμαλιαδος ,λειτουργικές δαπάνες έχουν όλοι η σύλλογοι της ηλειας και δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ . Γιατί μόνο οι Αμαλιάδα ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.