ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΒ: Για την νίκη απέναντι… στον Μίκι-Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της «Μπάρτσα»


ΠΑΟΒ: Την πρώτη νίκη απέναντι… στον Μίκι-Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της «Μπάρτσα»

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα θα ψάξει αύριο στις 4μ.μ. στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, ο ΠΑΟ Βάρδας. Οι Πράσινοι του Ηλία Φωτόπουλος, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Πύλο, θέλουν τη νίκη. Απέναντί τους ο Αστέρας Βλαχιώτη, μια ισχυρή και φιλόδοξη ομάδα, με τεχνικό έναν παλιό γνώριμο στη Βάρδα, τον Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος έρχεται στο «Γρηγόριος Καλάκος» για δεύτερη φορά ως αντίπαλος, την πρώτη φορά στον πάγκο της Δόξας Νέας Μανολάδας, οπότε και ο ΠΑΟΒ είχε νικήσει με 1-0.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας, με μοναδική απουσία αυτή του Ραφαήλ Σιδέρη.

 

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ, προχώρησε σε κάλεσμα για το παιχνίδι αυτό στον κόσμο της ομάδας:

«Το διοικητικό Συμβούλιο του Παμβουπρασιακού, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές, απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της Βουπρασίας  ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Βουπρασίας να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας στον κρίσιμο πρώτο εντός έδρας αγώνα για την εφετινή χρονιά, με τον Αστέρα Βλαχιώτη, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 4μ.μ.

 

Ο ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ!
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!».