ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρίφτη προς διαιτησία: “Το ότι δεν ασχοληθήκαμε ως τώρα, το εκλάβατε ως αδυναμία”


Με προσωπική της ανάρτηση η Αντιπρόεδρος της Δόξας Μαρίνα Πρίφτη Τζιτζογλάκη, βάλλει κατά της διαιτησίας, κάνοντας έναν συνολικό απολογισμό έως τώρα. Είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος της Δόξας, σε αυτούς τους τόνους, αναφέρεται στη διαιτησία, τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες το Δ.Σ. της Δόξας θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό και θα αναζητήσει τρόπους προστασίας της ομάδας στο μέλλον.

Η γραπτή της δήλωση έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια στην Νίκη Τραγανού για τη νίκη σε ένα παιχνίδι που σίγουρα η ομάδα μας αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου!

Επ’ ευκαιρία, θα ήθελα να αναφερθώ πρώτη φορά στα 4 χρόνια που είμαι στη διοίκηση της Δόξας Νέας Μανωλαδας ως αντιπρόεδρος, πως η ομάδα μας πραγματικά παλεύει με τους “Δράκους”…
Πολλά και κατά συρροή λάθη διαιτητών που σε άλλα παιχνίδια διαμόρφωσαν αποτέλεσμα και σε άλλα όχι…
Ευτυχώς που έχουμε και τα βίντεο για να διασταυρώσουμε κάθε φορά πως δεν είμαστε ελέφαντες…
Χωρίς ποτέ να αναφερθούμε με λεπτομέρειες για ΚΑΝΕΝΑΝ…
Είμαστε μια διοίκηση που και το τελευταίο ευρώ που μαζεύουμε παλεύουμε σκληρά στερώντας ακόμη και από τις οικογένειές μας αγαθά, για να υφίσταται η ομάδα μας αξιοπρεπέστατα και να παρουσιάζεται όπως αρμόζει στην ιστορία της!
Έχουμε δει πολλούς αγώνες φέτος πώς αντιμετωπίζονται ορισμένες ομάδες και θα παρακαλούσαμε τουλάχιστον να σέβεστε τον ιδρώτα μας για όλα αυτά που προσφέρουμε στο ηλειακό ποδόσφαιρο και να μην προαποφασίζετε…..
Για όλες αυτές τις συνθήκες που επικρατούν η ομάδα μας έχει αύριο (σ.σ. σήμερα) έκτακτο Δ.Σ για να διασφαλίσει όσο είναι δυνατόν τα συμφέροντα της καθώς μάλλον όλο αυτό το διάστημα που δεν ασχοληθήκαμε με διάφορα ευτράπελα… το εκλάβατε ως αδυναμία!».