Πραγματοποιήθηκε δωρεάν προληπτικός γυναικολογικός έλεγχος (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

spot_img

Προτεινόμενα

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας, σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας  και το  Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, πραγματοποίησε δωρεάν προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) σε γυναίκες του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο χώρο του Κέντρου Υγείας  Αρχαίας Ολυμπίας,  οι μαίες κα Θεοφιλοπούλου Χαρά και κα Μυλωνά Νίκη, εξέτασαν 20 γυναίκες που είχαν δηλώσει συμμετοχή, ύστερα από προηγούμενη ανακοίνωση.

Σε μια εποχή οικονομικής κρίσης όπου μια οικογένεια μειώνει τις δαπάνες για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τους αδύναμους πολίτες και θα υλοποιεί δράσεις με στόχο, αφενός τη διασφάλιση της πρόσβασης σε αναγκαίες υπηρεσίες υγείας και την έγκαιρη διάγνωση και αφετέρου την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών για την πρόληψη.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις γυναίκες από ηλικίες 21 ετών και άνω να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα και να δηλώσουν συμμετοχή για τη διενέργεια των επόμενων εξετάσεων (ΤΕΣΤ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στα παρακάτω τηλέφωνα: Πληροφορίες, Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας: 26240-29087  και Ραντεβού, Κέντρο Κοινότητας: 26240-22250 & 22549.

Το Κέντρο Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας χρηματοδοτείται από το Eυρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα  2014-2020».

           Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα