Πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας

spot_img

Προτεινόμενα

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας με κυρίαρχο θέμα την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας καθώς και διάφορα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Να σημειωθεί πως στην ημερήσια διάταξη ήταν και η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος, ωστόσο αποσύρθηκε εξαρχής, καθώς δεν υπήρχε στο φάκελο και η σχετική εισήγηση και θα επανέλθει σε επόμενο συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, στην έναρξη της συνεδρίασης, κάλεσε άπαντες τους Δημοτικούς Συμβούλους να βρίσκονται την ερχόμενη Τρίτη στην Αρχαία Ήλιδα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, όπου θα παρευρεθεί τελικά και αντιπροσωπεία από το χωριό “Νίκος Μπελογιάννης” της Ουγγαρίας.

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Λυμπέρης ενημέρωσε το Σώμα για την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΕΔΕ στην Αρχαία Ολυμπία στο πλαίσιο της Εκεχειρίας, καλώντας τους συμβούλους να παραστούν στις συνεδριάσεις, ενώ από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος σχολίασε πως θα έπρεπε να συμμετείχε και ο Δήμος Ήλιδας σε αυτή την πρωτοβουλία και όχι να είναι απλός προσκεκλημένος.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλόπουλος απάντησε στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για το θέμα της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και έκανε λόγο για συγκάλυψη και επανέλαβε τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα για να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος και τόνισε πως ελέγχονται όλα όσα αφορούν τις συμβάσεις, ενώ η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

http://amaliadanews.gr

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα