ΗΛΕΙΑ MEDIA ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΥΡΓΟΥ

Πρεμιέρα απόψε για το  «Φως στο Τούνελ» αναζητώντας στοιχεία για τον θάνατο του Βασίλη Κοτρέτσου


Επιστρέφει σήμερα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha, το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Στην πρώτη εκπομπή για τη φετινή σαιζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα προσπαθήσει να ρίξει «φως» στο θάνατο του 58χρονου υπαλλήλου καθαριότητας του δήμου Πύργου Βασίλη Κοτρέτσου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, στις 16 Αυγούστου, μέσα σε ένα κανάλι στην περιοχή του Σκουροχωρίου.

Συνεργείο της εκπομπής βρίσκεται από χθες στην Ηλεία εξετάζοντας το χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος 58χρονος, μιλώντας με συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής αλλά και προετοιμάζοντας τις ζωντανές συνδέσεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την εξέταση του άτυχου 58χρονου από τον Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση η έρευνα από τις Αστυνομικές Αρχές του νομού έλαβε νέα κατεύθυνση, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι χτυπήθηκε από κάποιο όχημα, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν έπεσε μέσα στο κανάλι μόνος του, ή τον έριξαν κάποιοι προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους ή έστω να κερδίσουν χρόνο…