ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα για την πρότυπη Ακαδημία τερματοφυλάκων στην Ηλεία


Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο Μελιτσόπουλος Park δεκάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές της Goalkeeper School Academy, οι οποίοι χωρισμένοι σε τρία ηλικιακά γκρουπ δούλεψαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας.

 

Η πρότυπη Ακαδημία ποδοσφαίρου, με αποκλειστικό αντικείμενο την ατομική εκπαίδευση και εκγύμναση τερματοφυλάκων, έκανε το ξεκίνημά της. Υπεύθυνος για τον τεχνικό σχεδιασμό και την διαμόρφωση του προπονητικού προγράμματος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, ενώ την πολύτιμη συμβολή τους προσφέρουν με την παρουσία τους οι Παναγιώτης Κουρλός, Αγγελική Θεοδωροπούλου και Νίκος Θεοδωρόπουλος. Υπεύθυνος οργάνωσης και επικοινωνίας, είναι ο Παναγιώτης Παναγούτσος, ο οποίος ανέφερε, ότι μεταξύ άλλων, μέριμνα για τη σχολή τερματοφυλάκων, έχει επιδείξει ο ενωσιακός προπονητή Αντώνης Χρυσανθακόπουλος: Ο ενωσιακός προπονητής κ. Χρυσανθακόπουλος, έχει δείξει μέγιστο ενδιαφέρον, ώστε να υπάρχει συνεχης μέριμνα, για τη θέση του τερματοφύλακα, η οποία στην Ηλεία δεν ήταν ποτέ σε μια οργανωμένη βάση. Και ο ίδιος με την παρουσία του, θα αναδείξει περισσότερο αυτό το εγχείρημα. Επίσης και η ΕΠΣΗ, στέκεται πάντα κοντά σε τέτοια εγχειρήματα, όπως το έκανε και στο πρόσφατο καμπ, το οποίο με την διοργάνωσή του, ανέδειξε την ανάγκη δημιουργίας μόνιμης σχολής τερματοφυλάκων στην Ηλεία”. 

Με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, ανέφεραν:

«Το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων της Goalkeeper School Academy αναμένεται να ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες από τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας στις επίσημες σελίδες μας σε Facebook και Instagram, καθώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι καταλληλότερες ώρες, προβλέποντας και αντιμετωπίζοντας όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των καθημερινών υποχρεώσεων κάθε αθλητή (εργασία, φροντιστήρια, εξωσχολικές δραστηριότητες κλπ).

Παράλληλα, υπάρχει πρόβλεψη από τους Υπεύθυνους της Goalkeeper School Academy ώστε να πραγματοποιούνται εμβόλιμες προπονήσεις σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται προηγουμένως από τις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας μας σε Facebook και Instagram.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα παρακάτω τηλέφωνα, στο e-mail και στις επίσημες σελίδες της Ακαδημίας μας:

Αντωνόπουλος Ανδρέας: 6980341586

Παναγούτσος Παναγιώτης: 6975588965

Θεοδωρόπουλος Νίκος: 6993225555

E-mail: goalkeeperschoolacademy@gmail.com

Facebook: Goalkeeper School Academy

Instagram: goalkeeper_school_academy

Become the number one of your team!”.