ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχήςΑριθμός ΣημειώματοςΣκοπός διακοπής
31/1/2018 8:30:00 πμ31/1/2018 10:00:00 πμΖΑΧΑΡΩΣστη Ζαχάρω και συγκεκριμένα στην παραλία Ζαχάρως, παραθιναλος, περιοχή Αγίου Νικολάου, Μπισχινόκαμπος και τουριστικό περίπτερο Μπισχινόκαμπου καθώς και σε όλες τις αγροτικές περιοχές αυτώνΣυντήρηση
31/1/2018 8:30:00 πμ31/1/2018 3:00:00 μμΖΑΧΑΡΩΣστην περιοχή γύρω από σιδηροδρομικό σταθμό ΖαχάρωςΣυντήρηση