ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχήςΑριθμός ΣημειώματοςΣκοπός διακοπής
6/2/2018 8:00:00 πμ6/2/2018 11:00:00 πμΖΑΧΑΡΩΣτμηματικά στη Ζαχάρω και συγκεκριμένα στην παραλία Ζαχάρως, παραθίναλος, περιοχή Αγίου Νικολάου, Μπισχινόκαμπος και τουριστικό περίπτερο Μπισχόκαμπος καθώς και σε όλες τις αγροτικές περιοχές αυτών του Δήμου Ζαχάρως.Συντήρηση
6/2/2018 8:00:00 πμ6/2/2018 3:00:00 μμΖΑΧΑΡΩΣτμηματικά στην περιοχή γύρω από σιδηροδρομικό σταθμό Ζαχάρως του Δήμου Ζαχάρως.Συντήρηση