ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Από ημ/νία και ώραΈως ημ/νία και ώραΔήμος/κοινότηταΠεριγραφή περιοχήςΑριθμός ΣημειώματοςΣκοπός διακοπής
8/2/2018 8:30:00 πμ8/2/2018 2:00:00 μμΖΑΧΑΡΩΣτμηματικά στο Νεοχώρι Ξηροχωρίου Ζαχάρως περιοχή ΑΓ. Κωνσταντίνος, περιοχή Λουτρών Καϊάφα, περιοχή ΚΟΚΑΛΟΝΟ καθώς και το ξενοδοχείο ΚΑΪΑΦΑΣ LEIND καθώς και με των αγροτικών περιοχών αυτών του Δήμου Ζαχάρως.Συντήρηση
8/2/2018 2:00:00 μμ8/2/2018 2:30:00 μμΖΑΧΑΡΩΣστη Ζαχάρω και συγκεκριμένα εκατέρωθεν της Ε.Ο. Πύργου – Ζαχάρως από γήπεδο Ζαχάρως έως Καϊάφα περιοχή Κλειδί, περιοχή Λούρος, ταβέρνες ΣΤΡΟΦΥΛΛΙΑ και ΠΕΥΚΑ καθώς και βενζινάδικο SHELL ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ καθώς και με των αγροτικών περιοχών αυτών του Δήμου Ζαχάρως.Συντήρηση