Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022
24.6 C
Pýrgos

Προγραμματισμένες Διακοπές Τροφοδότησης

spot_img

Προγραμματισμένες Διακοπές ΤροφοδότησηςH ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής Αριθμός Σημειώματος Σκοπός διακοπής
20/12/2017 9:00:00 πμ 20/12/2017 11:00:00 πμ ΠΥΡΓΟΥ στην πόλη του Πύργου και συγκεκριμένα στις οδού Παπαφλέσσα από οδό Κονδύλη έως Τσαλδάρη, οδό Βενιζέλου από οδό Υψηλάντους έως οδό Ζακύνθου, τμήματα της οδού Καπεταν Γιώργη, Ξάνθου, Τσαλδάρη, Γούναρη του Δήμου Πύργου. Συντήρηση
Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα Τετάρτη
Επόμενο άρθροΣοβαρό τροχαίο στο Λάλα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα