Προεκλογικές κόντρες στην «πλάτη» του ΤΕΙ που μετατράπηκε σε Πανεπιστημιακή Σχολή ΑΕΙ

spot_img

Προτεινόμενα

Η παράταξη Λυμπέρη φάνηκε να μην μπορεί αν δεχθεί τη μετατροπή του Τμήματος ΤΕΙ σε Πανεπιστημιακή Σχολή ΑΕΙ .

Μόνο ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης και η παράταξή του δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι η μετατροπή του Τμήματος ΤΕΙ σε Πανεπιστημιακή Σχολή ΑΕΙ είναι μια θετική εξέλιξη για την πόλη.

Κάτι, που φρόντισαν να του θυμίσουν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τόσο η παράταξη του δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, όσο και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Αναστάσιος Σμέρος. Έτσι, κατά την προσφιλή του «διαίρει και βασίλευε» πέταξε στον αέρα τη λέξη «προδοσία» τινάζοντας τη συνεδρίαση στον αέρα.

Μια συνεδρίαση «ντροπή» για την ιστορία της Αμαλιάδας από τη σύσταση της πόλης, με τους δημοτικούς συμβούλους να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια και με την ασέβεια μερικών σπουδαστών, που πίσω από τη σημαία του φοιτητικού κινήματος, προσπάθησαν να καλύψουν την προσπάθεια χειραγώγησης όλων των θεσμών της πόλης, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα να μην αφήνουν τον κόσμο να βγει από την Βιβλιοθήκη της Αμαλιάδας αν δεν πρώτα δεν κερδίσουν – τι άραγε περίμεναν να κερδίσουν; –   να μας προβληματίζει.

Οι σπουδαστές που αν και ξεκαθάρισαν μέσα στην αίθουσα ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι δημοτικές εκλογές, τάχθηκαν κάποιοι με τα «από’ δω» και κάποιοι με τα «από’ κει» έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου… Γιατί άραγε;

Τελικά ντροπή δεν ήταν μόνο η προσπάθεια χειραγώγησης από την πλευρά των σπουδαστών του ανώτατου θεσμού της πόλης, αλλά και η χειραγώγηση των ίδιων των φοιτητών, αν και εφόσον έγινε από οποιαδήποτε παράταξη.

Και φυσικά η «Προδοσία» που πέταξε στον αέρα ο κ. Λυμπέρης δεν πέρασε στο «ντούκου», με την κα Ρούλα Γκουβίτσα, τον κ. Ηλία Ευσταθόπουλο και τον κ. Παναγιώτη Μαυρίκο να… «βγαίνουν από τα ρούχα» τους μέχρι τελικά… ο κ. Λυμπέρης να μετονομάσει την «Προδοσία» σε «Αφέλεια»…

Βέβαια η αντιδήμαρχος κα Ρούλα Γκουβίτσα δεν του το συγχώρησε και μίλησε ευθέως για «πολύ ζεστή επικοινωνία των σπουδαστών με την αντιπολίτευση» ενώ, ακόμα και ο παλιός αυτοδιοικητικός, και παλιός αντιδήμαρχος του κ. Λυμπέρη, ο κ. Βασίλης Παπανικολάου, που παρακολουθούσε ως δημότης τη συνεδρίαση αντέδρασε έντονα φωνάζοντας «Είμαι Αμαλιαδίτης αγωνιστής και όχι προδότης»!!!

«Απρόσμενη» ήταν και η απάντηση του πρώην δημάρχου Δημήτρη Κράλλη στην προσπάθεια του κ. Λυμπέρη να τον διακόψει όταν πήρε τον λόγο, λέγοντάς του: «Ο μόνος που δεν έχει το δικαίωμα να μιλά είσαι εσύ, λαοπροδότη του έπους της Τριανταφυλλιάς».

Αυτή τη φορά, η «κόντρα» του κ. Λυμπέρη και η προσπάθειά του να βγει «ήρωας» μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο… δεν του «βγήκε».

Δεν πειράζει, έχουμε 50 μέρες ακόμα μέχρι τις εκλογές, θα ξανά υπάρξουν ευκαιρίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά δεν έδωσε το βροντερό παρών ο κ.Παπαδάκος σε αυτή την κινητοποίηση της παράταξης με θέμα το ΤΕΙ ,όπως είχε κάνει τις προάλλες στο δημοτικό μέγαρο.

Λέτε να κατάλαβε μόνο αυτός από το Δίδυμο της Επιτυχίας ότι ειναι ένα θετικό για την πόλη η μετατροπή του Τμήματος ΤΕΙ σε Πανεπιστημιακή Σχολή ΑΕΙ ;

Οι τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων και οι αποφάσεις σε επόμενο ρεπορτάζ!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα