ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Προετοιμασία για τα Χριστούγεννα στο δήμο Πύργου με διοργάνωση διαφόρων  δράσεων


Μια σειρά από δράσεις ετοιμάζονται εκ μέρους του δήμου Πύργου, για το φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων στην  πρωτεύουσα του Νομού.

Ήδη εκ μέρους της ΔΗΚΕΠ υπήρξε πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκμίσθωση της κεντρικής πλατείας, με σκοπό τη διοργάνωση εκδηλώσεων  την περίοδο Χριστουγέννων 2017 – Πρωτοχρονιά 2018.

Η διοργάνωση μεταξύ άλλων προβλέπει τη  λειτουργία παγοδρομίου, ξύλινους οικίσκους , χριστουγεννιάτικη φάτνη, ενώ και φέτος θα διανεμηθούν  8.000 προσκλήσεις στους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου, ώστε κάθε μαθητής να έχει την δυνατότητα να ψυχαγωγηθεί έστω και μία φορά δωρεάν.

Συγχρόνως οι εορταστικές δράσεις περιλαμβάνουν και την υλοποίηση δράσεων  θεάματος ήχου & εικόνας, για την παροχή υπηρεσιών – εργασιών προβολής εικόνων – μηνυμάτων – βίντεο  (VIDEO MAPPING), εορταστικών θεμάτων στην πρόσοψη του κτιρίου του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου.

Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν να γίνει έγκαιρη διοργάνωση των διαφόρων εκδηλώσεων, οι οποίες θα πρέπει να επεκταθούν και σε άλλα σημεία της πόλης για την κάλυψη μεγαλύτερου αριθμού παιδιών αλλά και πολιτών  γενικότερα