ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προοδευτική-Ζαχάρω 1-1: Καραμπόλα και Κυριακόπουλος έκριναν το αποτέλεσμα


Το ρολόι σημαδεύει το 90΄, η Ζαχάρω «αγγίζει» μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στην δυνατή έδρα της Μανωλάδας. Ο Σταύρος Μεντής βάζει έναν ψηλό παίκτη ακόμα, τον Σπηλιωτόπουλο, για να ελέγξει τις εναέριες στημένες φάσεις. Στο 95΄, η Προοδευτική εκτεεί κόρνερ με τον Μπουρλάκη, ο Παπαγεωργίου πάει να διώξει, η μπάλα χτυπάει πάνω στον Σπηλιωτόπουλο και καταλήγει στα δίχτυα, για να γίνει το… τελικό 1-1!

Με αυτό τον δραματικό τρόπο, η Ζαχάρω χάνει τον τέταρτο φετινό της βαθμό στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Κυριακόπουλο. Τελικά, η ομάδα από τη Ζαχάρω, πήρε το προβάδισμα πέντε λεπτά πριν τη λήξη με τον Κατσιώλη και έδειξε να καθαρίζει τη νίκη. Ωστόσο, αυτό δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Η Προοδευτική ισοφάρισε έστω και με αυτό τον τρόπο και έσωσε έναν πολύτιμο βαθμό, ο οποίος ίσως της φανεί στο τέλος πάρα πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή των Πλέι Άουτ.

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Σαμπατάι (63΄Βασιλόπουλος), Λιάκος, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Ε. Σάμαρης, Ν. Σάμαρης (75΄Χαλούλος), Μπουρλάκης, Νικολετάκης.

Ζαχάρω: Τσάμπρας, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κύτταρης, Οικονομίδης, Καββαθάς, Έλιοτ (57΄Ομπίνα), Κατσιώλης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπιμπής (90΄Σπηλιωτόπουλος).