ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προοδευτική-Πέλοπας 3-1: Μπορεί να πανηγυρίζει την παραμονή της από απόψε!  

  • 83
    Shares

Νέα μεγάλη νίκη και ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε η Προοδευτική, η οποία επιβλήθηκε του Πέλοπα Πύργου με 2-1. Τι αποφασιστικό βήμα δηλαδή, η Προοδευτική μπορεί να πανηγυρίζει από απόψε την παραμονή της στην κατηγορία. Στη Μανωλάδα, έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει υποβιβασμός. Με το σπαθί τους, οι Βουπράσιοι, γράφουν τη δική τους ιστορία στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία συμμετέχον ανελλιπώς τα τελευταία δεκαεννέα χρόνια.

 

Ο Πέλοπας προηγήθηκε στο 12΄με πλασέ του Χάρη Κανελλόπουλου, έπειτα από ωραίο συνδυασμό. Η Προοδευτική ισοφάρισε στο 14΄με πλασέ του Μπιτούνη έπειτα από κεφαλιά ασίστ του Ζήση Βαλογιάννη σε κόρνερ. Η ανατροπή ήρθε άμεσα, στο 15΄, όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή σε απόκρουση του Μικελόπουλου, η μπάλα πήγε στον Νικολετάκη, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πέλοπας προσπάθησε στη συνέχεια, έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες, την πρώτη στο 60΄ με τον , προσπάθεια στην οποία απέκρουσε ο Κυριακόπουλος. Και αν στην πρώτη προσπάθεια το πλασέ του Δαβουρλή δεν ήταν τόσο καλό και πήγε πάνω στον τερματοφύλακα της Προοδευτικής, στο 66΄, ο Κυριακόπουλος χρειάστηκε να απογειωθεί για να βγάλει σουτ του Γεωργίου

Ο Πέλοπας τελικά δεν ισοφάρισε και η Προοδευτική έγραψε το 3-1 στο 75΄με πλασέ του Σωτηρόπουλου με το δεξί, έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 90΄, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μάκης Βαλογιάννης. Με δέκα παίκτες έμεινε και ο Πέλοπας λόγω αποβολής του Αστερόπουλου.

Στα αξιοσημείωτα, ότι ανήμερα των 35ων γενεθλίων του, ο Νίκος Δαβουρλής για πρώτη φορά στην καριέρα του σε θέση σέντερ φορ!

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Σωτηρόπουλος (85΄Κρίγκος), Μούζος, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Λ. Σάμαρης (78΄Ορλώφ), Κατσιμητσήρης (90΄Κατσιμητσήρης), Α. Βαλογιάννης (68΄Παντελής), Νικολετάκης.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Παναγόπουλος, Καλαθάς (82΄Παπαδάτος), Βασιλόπουλος, Π. Πλατής (64΄λ.τ. Πότκα), Δημητρόπουλος, Δ. Πλατής (60΄Μακρής), Γεωργίου, Αστερόπουλος, Κανελλόπουλος, Δαβουρλής (74΄Νικολόπουλος).


  • 83
    Shares