ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς απόσυρση η Νίκη από τη Γ Εθνική (νεότερο)


Άκαρπη και χωρίς προσέλευση ήταν η ανοιχτή συγκέντρωση της Νίκης Τραγανού. Κατόπιν αυτού, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους και καλούν όποιον ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα.

Το ζητούμενο σε αυτές τις συναντήσεις, ήταν να βρεθούν άτομα τα οποία θα παράσχουν εγγυήσεις για τη συγκέντρωση των χρημάτων και την ομαλή λειτουργία της ομάδας. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η εκλογή διοίκησης η οποία θα οδηγήσει την ομάδα.

Αν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα δεν υπάρξει ενδιαφέρον, η διοικούσα ομάδα που ενεργεί για την εξεύρεση λύσης, θα ενημερώσει την ΕΠΣΗ για την απόσυρσή τους από τη Γ Εθνική.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τη θέση της Νίκης Τραγανού, το δικαίωμα να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, θα λάβει η Δόξα Νέας Μανολάδας. Αν και αυτή με τη σειρά της αποφασίσει να μην αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, τη θέση της, το δικαίωμα να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική, θα λάβει ο Ξενοφών. Και αυτό, προκύπτει κατ΄εφαρμογή του ΚΑΠ, ο οποίος προβλέπει σε περίπτωση που δεν διεξάγονται αγώνες κατάταξης για την τρίτη θέση, να κατατάσσονται οι ομάδες με βάση τη θέση τους στην κανονική περίοδο. Επειδή λοιπόν ο Ξενοφών τερμάτισε στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, θα λάβει αυτός το δικαίωμα ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Αν και ο Ξενοφών αρνηθεί, τότε η Ηλεία χάνει το δικαίωμα εκπροσώπησης στη Γ΄ Εθνική από τον Πρωταθλητή της.