ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑ

Προσφορά υγειονομικού υλικού από τον δήμο Πύργου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας (βίντεο)

  • 27
    Shares

Στην παραχώρηση σημαντικού υγειονομικού υλικού, ειδικές μάσκες – αναπνευστήρες για τους βαριά νοσούντες, προχώρησε σήμερα ο δήμος Πύργου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η προσφορά αυτή ήταν μια κίνηση αναγνώρισης των αναντικατάστατων υπηρεσιών που προσφέρει το Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Αυτό που πρέπει να μείνει από την σημερινή συνάντηση είναι ότι η Υγεία ως κοινωνικό αγαθό στα δύσκολα αντιμετωπίζεται με δημόσιες δομές και προσωπικό. Αυτή η μονάδα εδώ, το νοσοκομείο Πύργου, αποτελεί «οχυρό ζωής» για όλους τους πολίτες της Ηλείας και έτσι πρέπει να το βλέπουμε όλοι».

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Χρήστος Χριστόπουλος είπε: «Είναι  πάρα πολύ χρήσιμα εργαλεία, θα μας διευκολύνουν πάρα πολύ στο έργο μας Το νοσοκομείο ήταν έτοιμο από πολύ καιρό για να δεχθεί και θύματα και κρούσματα του Covid, το επιστημονικό του προσωπικό έχει εκπαιευτεί και είναι προετοιμασμένο».

Τέλος ο αντιδήμαρχος Πύργου κ. Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων; «Η εν λόγω προσφορά του δήμου μας συμβάλει πολύ σημαντικά στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού δίνοντας ένα επιπλέον όπλο στα χέρια των γιατρών και των νοσηλευτών για την αντιμετώπιση της πανδημίας».

Τις επόμενες ημέρες ο δήμος Πύργου θα προχωρήσει και στη χορήγηση τεστ γρήγορης ανίχνευσης του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Πύργου.


  • 27
    Shares