Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022
16.7 C
Pýrgos

Προσφορά υπολογιστών που εκλάπησαν από το ΕΕΕΕΚ Πύργου

spot_img

Προσφορά υπολογιστών που εκλάπησαν από το ΕΕΕΕΚ ΠύργουΠροσφορά ηλεκτρονικών υπολογιστών που εκλάπησαν από το ΕΕΕΕΚ Πύργου, έγινε από ιατρό της πόλης προς το Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου.

Σε ανακοίνωσή της για την εν λόγω προσφορά η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κ. Αγγελική Πετρόγιαννη, αναφέρει τα εξής:

«Ο γνωστός ιατρός μικροβιολόγος του Πύργου κ. Σαμαντάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στο σχολείο μας, μετά από επικοινωνία που είχε με τη Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ, προσφέρθηκε να δωρίσει τους 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εκλάπησαν από το Εργαστήριο Πληροφορικής. Η προσφορά του και η άμεση ανταπόκρισή του να βρεθεί με αυτό τον τρόπο κοντά στους μαθητές μας και να στηρίξει το σχολείο μας αποτελεί υψηλό δείγμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς».

Εξάλλου  το ΕΕΕΕΚ Πύργου με άλλη ανακοίνωσή του ευχαριστεί  θερμά «τα φυτώρια  Κατσίκας» στον Άγιο Γεώργιο Πύργου,  για την ευγενική χορηγία και στήριξη τους, στο σχολείο .

«Εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε και το μήνυμα ότι στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι με κοινωνική ευαισθησία και προσφορά» αναφέρεται εκ μέρους του ΕΕΕΕΚ Πύργου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα